Турецький "кілер", французький легкоатлет, який лишився без золота через статевий орган та багато іншого: чим дивувала Олімпіада-2024

Позитив
1 142

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Getty Images

До кінця змагань лишилося 3 дні

Вже за три дні закінчиться наймасштабніша спортивна подія року - Олімпійські ігри 2024 у Парижі. Весь світ чекає підсумкових результатів, а також неймовірного перформансу від актора Тома Круза, який з'явиться на церемонії закриття дійства.

Щодо того, якою була ця олімпіада, то тут варто окреслити увагу не лише на спортивних моментах, а й на епізодах, які змусили рядового глядача зайвий раз посміхнутися та зацікавитися тим, чи іншим спортсменом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, користувачі можливо і забудуть, хто скільки здобув нагород, але точно пам'ятатимуть французького атлета Антоні Амміраті. Отож, чоловік своїм статевим органом збив планку і не взяв потрібну висоту, щоб виграти золоту медаль.

Безумовно, назавжди у пам'яті любителів спорту, а зокрема стрільби, залишиться турецький “кілер” Юсуф Дікеч, який прийшов на змагання у звичайних окулярах та без засобів захисту. Йому вдалося здобути срібну нагороду. Довкола серйозного турка користувачі зібрали чимало мемів.

Скриншот
Скриншот

Цікава історія склалася з єгипетською фехтувальницею Надою Хафез. Вона виступала на Олімпіаді на сьомому місяці вагітності.

Getty images

Своє щастя на змаганнях звалилося і на спортсменку з Китаю Хуан Яціонг. Її коханий зробив їй пропозицію руки та серця відразу після того, як її нагородили золотою медаллю.

Фото: Reuters

Не можна не згадати і про організаційні моменти на Олімпіаді. Зокрема, мова йде про італійського плавця Томаса Чеккона. Отож, чоловік був змушений спати просто неба в паризькому парку. Він влаштувався біля лавки та задрімав. Як виявилося, причиною цього стали незадовільні умови проживання в Олімпійському селищі.

Фото: соцмережі

Зауважимо, що на Олімпіаді відриваються і українські атлети. Зокрема, своїм виглядом замилувала і олімпійська чемпіонка з України Ярослава Магучіх. Відтак, мова йде про кадр, на якому видно, як Ярослава відпочивала на своєму спальному мішку.

Getty images

Неприємна історія сталася і з бельгійською спортсменкою Клер Мішель. Вона потрапила до лікарні, а її команда була змушена зняти зі змагань у змішаному тріатлоні. Відомо, що Мішель госпіталізували з кишковою інфекцією. Причиною недуги за думкою багатьох стала вода з річки Сени, де відбувалися запливи.

Getty images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що ізраїльська плавчиня не виступила у фіналі Олімпіади через те. що в той момент була на вечері. Спортсменка була розлючена таким станом речей.