Бавити тіло у спа та поринати у магію природи: не треба шукати причини, аби відпочити у Riverwood Relax Park

Відпочинок і подорожі

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Riverwood Relax Park

Важко знайти настільки універсальне місце для вдалого відпочинку. Але нам вдалося, і тепер ми просто не можемо про нього мовчати!

Без перебільшення, від 24 лютого дехто з нас скинув всі свої налаштування до “базових” та навіть забув, як це — планувати відпустку. Звісно, зараз я говорю про себе. Але впевнена, що я не єдина, хто останні роки бачив розкішні комплекси та шезлонги біля басейну тільки у сторіс в Instagram.

Та будемо відвертими, аргументувати запланувати відпочинок вдалині від міської метушні — це те ж саме, що переконати когось розслабитися у SPA, завітати на дегустацію різноманітних сортів крафтового, чи насолодитися авторськими стравами з органічних продуктів. Себто, багато слів не потрібно. Проте тепер мені точно є що сказати, бо оаза на Черкащині — Riverwood Relax Park — це місце емоцій, повного перезавантаження і бажання залишитися там точно не на один вікенд.

Одним з головних критеріїв місця відпочинку є його цільова аудиторія. Бо сімʼям з дітьми більше підійдуть готельні номери, а великим компаніям друзів — просторові шале. Та й види відпочинку, скоріш за все, вони обиратимуть різні — комусь ідеально провести день у SPA чи біля басейну (звісно з pool-bar), а когось цікавлять активні види відпочинку, як вранішня йога просто неба, дружні тенісні матчі, чи кінна прогулянка лісом. Та у Riverwood Relax Park є це неймовірне поєднання, коли обрати можна будь-що, а при цьому, територія заміського комплексу настільки велика, що з іншими відпочивальниками ви майже не будете перетинатись.

Riverwood Relax Park - заміська територія

Зараз Riverwood Relax Park розкинувся на 12 гектарах поблизу села Мошни, проте починалося все зі значно скромніших планів. Всього за декілька років невеличкий сімейний бізнес переріс у комплекс, який за усіма своїми стандартами може претендувати на звання одного з кращих місць відпочинку в Україні. А уся команда настільки турбується про потреби гостей, що питання затишку навіть немає сенсу підіймати — все і так очевидно.

Як кажуть самі працівники комплексу, Riverwood Relax Park — ідеальний для повного перезавантаження через відчуття. Адже там можна споглядати соковитий ландшафт і естетику комплексу, вдихати живильну прохолоду лісу, смакувати шедеври авторської кухні та власної броварні, бавити тіло у SPA, і багато іншого.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Riverwood Relax Park
Riverwood Relax Park - зона відпочинку

Центральними елементами комплексу є будівля ресторану, глибоке озеро, що облаштоване під риболовлю, та міст через нього, який є особливим артоб'єктом. Тому естетика цього місця запрограмована під будь-який сезон. А на додачу гостей чекає розкішний сосновий ліс, що додає особливого затишку і відчуття, ніби шум міста залишається десь далеко позаду.

Готель — втілення затишку та стилю

Будівлі комплексу витримані у стилі сучасної екоархітектури, що органічно вписується у навколишній ландшафт. Дерево, камінь та скло створюють гармонійне поєднання. А інтер'єри номерів продумані до дрібниць — панорамні вікна відкривають чудові краєвиди на ліс, м'які кольори та натуральні матеріали створюють атмосферу затишку, а оригінали картин українських художників у кожному номері — те, що хочеться споглядати замість телевізорів (хоча вони теж є у номерах).

Riverwood Relax Park - номери для заселення

Наразі доступно 36 номерів трьох категорій:

  • стандарт — 25 м² — твін та дабл

  • сімейний — 35 м²

  • люкс — 53 м²

Riverwood Relax Park - готельний номер

Окрім того, як ми вже встигли зауважити, гості можуть зробити вибір на користь сучасних та комфортних шале у сосновому лісі. Наразі їх 17:

  • шале на 2 гостей

  • шале на 2 гостей з вітальнею

  • шале на 4 гостей з 2 спальними кімнатами

  • шале на 4 гостей з 2 спальними кімнатами та вітальнею з каміном

  • шале на 6 гостей з 3 спальними кімнатами та вітальнею з кухнею

Riverwood Relax Park - шале серед лісу

Вранці на гостей чекатиме сніданок у форматі шведської лінії. А продовжити свій день можна біля басейну чи у SPA, адже все це входить у вартість проживання.

Ресторан — особливе поєднання локальної кухні та ексклюзивного меню

У Riverwood піклуються не тільки про гастрономічні, а й про емоційні задоволення на рівні сервісу та загальної атмосфери. А от здивувати ресторан може цікавим поєднанням локальної кухні та ексклюзивного меню Вадима Шкляренка та галереєю авторських страв з органічних місцевих продуктів.

Зіркою ресторану є мармуровий мʼясний стейк з власного господарства бичків породи Black Angus. Без перебільшення, такого соковитого мармурового м’яса ви не знайдете в інших закладах, адже воно з власної органічної ферми.

Riverwood Relax Park - особливості ресторану

Ще одним ексклюзивом буде крафтове пиво з власної броварні. Фаворитом серед усіх сортів є Мілк Стаут, однак ідеальний варіант знайдеться на кожен смак — від легкого Лагера до цікавих присмаків темного Стауту.

Riverwood Relax Park - власна броварня

Загалом до відвідування відкрито 2 зали ресторану, терасу просто неба, а також бар біля басейну та лоббі в готелі:

  • Стейкова зала — до 80 гостей

  • Пастельна зала — до 75 гостей

  • Тераса — до 250 гостей

  • Pool bar — до 60 гостей

  • Lobby bar — до 30 гостей

Додатково для спеціальних подій можна обрати одну з чотирьох багатофункціональних залів. Естетика й організація простору передбачають проведення будь-яких заходів: весіль, конференцій, семінарів, бенкетів, презентацій тощо:

  • Event hall — до 300 осіб

  • Панорамна зала — до 12 осіб

  • Сімейна зала — до 40 осіб

  • Картинна галерея — до 60 осіб

Riverwood Relax Park - ресторани на території комплексу

SPA та басейн — оновлення, яке переходить за рамки тілесного

Гості готелю можуть відчути повний релакс у фінській сауні, хамамі, соляній кімнаті або ж кімнаті відпочинку. А за попереднім записом доступні різні варіації масажу (від велнесу до антицелюлітного) та декілька варіацій соляних пілінгів. Ба більше, вже зовсім скоро буде відкрита друга черга СПА з критим басейном, спорт-залою та додатковими процедурними кабінетами.

Riverwood Relax Park - СПА-пропозиції від комплексу
Riverwood Relax Park - насолода соляної кімнати

Після цього гості можуть провести час у басейні просто неба та в джакузі, що працюють в сезонному режимі. Варто зазначити, що хоч вони доступні у теплу пору року, вода там з підігрівом, що додає більшого комфорту. Додатковими перевагами стануть розкішний вид на сосновий ліс і pool-bar з напоями та закусками.

Riverwood Relax Park - басейн просто неба

Нудьгувати не доведеться, оскільки тут розваги на будь-який смак

Промінь сонця пробивається крізь густу зелень соснового лісу, вітерець легенько колихає верхівки дерев, а десь поблизу чується мелодійний спів птахів — так починається ваш день у Riverwood Relax Park.

Від самого входу до парку ви відчуватимете чисте повітря, наповнене ароматами хвої та квітів. Прогулянка серед соснового лісу стане ідеальною нагодою відчути єдність із природою, залишивши позаду міську метушню. Але на цьому переваги комплексу не закінчуються. Для тих, хто прагне активного відпочинку, тут є безліч варіантів проведення часу. Однією з головних родзинок Riverwood Relax Park є можливість замовити прогулянку на конях та їздити верхи мальовничими стежками лісу.

Riverwood Relax Park - територія комплексу

Любителі риболовлі також знайдуть тут свою віддушину. На території комплексу розташовані два зариблених озера, одне з яких оснащене спеціальними містками для риболовлі. В озерах плаває різноманітна риба: срібний карась, короп, товстолоб, білий амур, щука, сом, чечуга, веслоніс та осетер. Риболовля тут — це не просто процес, а справжній ритуал.

Для тих, хто любить активний вид відпочинку, тут є тенісний корт, де можна позмагатися з друзями. А для поціновувачів більш сучасного відпочинку є можливість покататися на електросамокатах, досліджуючи місцевість.

Особлива увага парку приділена маленьким гостям. Діти можуть весело провести час на дитячому майданчику або в ігровій кімнаті, де є все необхідне для активного та захопливого дозвілля: настільний теніс, настільний футбол і PlayStation. Тут кожна дитина знайде заняття до душі, а батьки зможуть спокійно насолоджуватися відпочинком, знаючи, що їхні діти в безпеці та зайняті цікавими іграми.

Riverwood Relax Park - забавки для наймолодших гостей комплексу

Єдиний мінус, який ми знайшли у Riverwood Relax Park — це те, що залишати його територію вкрай важко. Бо вже дорогою додому є ризик (але, погодьтеся, доволі приємний) почати планувати свій наступний вікенд саме у цій затишній оазі для відновлення кожного з шести чуттів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ну а перед тим як бронювати номер у заміському комплексі, не забудьте про якісну валізу. Які бувають види та як правильно обрати ідеальну для подорожей ми розповідали у цій статті.