Оберіть парасольку і дізнайтесь, якого відпочинку вам не вистачає (ТЕСТ)

Тести

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Фото: Хочу!

Тест покаже, якого відпочинку ви потребуєте цього літа

Незабаром літечко, тому час планувати відпустку, щоб повноцінно відпочити від виснажливої роботи. Якого відпочинку ви бажаєте, покаже простий тест, який точно допоможе розібратися у характері. Адже іноді ми плануємо одне, а бажаємо абсолютно протилежного.

Подорож в гори, пірнання з аквалангом, проживання у далеких племенах, щоб полоскотати нерви чи банальне лежання на пляжі? Який відпочинок ви не плануєте - головне, щоб ви отримали від нього максимум позитивних емоцій та заряд енергії на тривалий час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Хочу! пропонує уважно поглянути на малюнок і обрати пляжну парасольку, яка одразу сподобалася. Можна закрити очі та уявити, що ви зараз на березі моря відпочиваєте саме під такою.

Фото: Хочу!

№1

Ви мрієте і нетерпінням очікуєте на багато сонця, моря і смачних коктейлів. Найкраще для вас у цей момент - повноцінний сон, красива засмага і задоволення від смачних страв. Можливо чудовим варіантом буде загублений острів в океані, Куба, Мальдіви чи місячний круїз на лайнері.

№2

Ви цінуєте відпочинок передусім через нові враження від незнайомих місць та знайомства з різними людьми. На пляж і море ви можете виділити максимум годину, а інший час буде присвячений розвагам, екскурсіям, а ввечері - пінним вечіркам, квестам та караоке.

№3

На відпочинку ви цінуєте спокій, тишу та відсутність шуму і людей. Ви мрієте про хатинку у лісі, якомога далі від цивілізації чи піший похід у гори наодинці зі своїми думками. Для вас гарним відпочинком може стати тижнева риболовля чи відпустка у гірському санаторії.

№4

Все, що можливо віднайти ризикованого, з максимальними емоціями та адреналіном - саме для вас. Пірнання з аквалангом, політ на дельтаплані, найвищі гори чи прохід на канатній дорозі над урвищем - оце ваш ідеальний відпочинок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували пройти тест, який визначить, де чекає на вас щастя. Адже потрібно знати, у який бік рухатися.