Як служба у ЗСУ надихнула співака Waldemar із Рівного на створення сонячного реп-альбому "Літній вайб" (ФОТО, ВІДЕО)

Музика

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото: vsisumy.com

Послухати новинки можна прямо зараз!

Молодий український артист Waldemar презентував сонячний альбом “Літній вайб”, пронизаний пристрастю літніх ночей, легкістю та відчуттям безтурботності. Найцікавіше, що половина пісень з цього альбому була створена під час служби артиста у лавах ЗСУ, коли він перебував у досить таки гарячих точках! Деталі — вже у нашому матеріалі.

“Літній вайб” - це золота скриня, що зберігає у собі 4 треки: “Сальса”, “Тут внатурі класно”, “Закохані” й “Туса”. Всі пісні доповнюють одна одну і разом вимальовують спільну картину альбому, що надихає на позитивні вібрації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співак впевнено представляє новаторське рішення: поєднання реп звучання з елементами реггетону, регі та клубної музики! Теми, які включив у свої пісні Waldemar, відображають те, до чого б йому хотілось повернутися. Це фактично те, що б він хотів побачити цим літом: нічні вечірки, подорожі, спокій, щастя 😌✨ Адже війна забрала багато цих маленьких радощів, які раніше здавалися буденністю…

Я вірю, що невдовзі Україна переможе. І все, що я описав у цих треках, стане не тільки мрією, але й реальністю!
— говорить артист, родом із Рівного.

Саме досвід перебування у лавах ЗСУ став фінальним поштовхом для співака Waldemar втілити свою мрію в реальність! І зараз, коли співак продовжує захищати Україну та поєднує це зі своєю творчою діяльністю, він вирішив запрем’єрити свій реп-альбом “Літній вайб”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Співак Waldemar. Фото: vsisumy.com

Головним синглом альбому “Літній вайб” є пісня “Сальса” — фіт із талановитою співачкою Rozkvitla. У трек закладена пристрасть, яка розпалює любов з першого погляду. Це про неймовірний танець, який ви танцюєте лише у двох.

Найзаповітніша ціль артиста Waldemar — бути українцем, який має змогу прославляти Україну та розповідати про неї по всьому світу, показувати, яку круту музику створює наш народ, залучати талановитих музикантів, щоб об'єднуватися та досягати всесвітньої впізнаваності завдяки нашій культурі та розвитку української музики!

Реп-альбом “Літній вайб” вже доступний на всіх стрімінгових майданчиках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про стосунки, що витримали випробування розлукою та часом — новий трек Alena Omargalieva "Коли тебе немає". У кліпі до цієї пісні, до речі, знялася молодша сестра виконавиці!