Музика здатна "лікувати": топ-5 заспокійливих композицій (ВІДЕО)

Музика
784

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото fergregory / Depositphotos

У добірці представлені україномовні треки

Музика - це саме той вид мистецтва, який максимально вдало керує нашими почуттями. Інколи навіть допомагає вийти зі складної депресії.

Направду, важливість музики в житті людини важко переоцінити. Напевно, все залежить від нашого настрою. Безумовно, є випадки, до прикладу, коли ми радіємо. Саме тоді хочемо танцювати під запальні пісні. Коли сумуємо - то слухаємо сльозливі композиції, а коли просто втомлюємося, то хочемо відпочити під заспокійливі треки. Отож, до вашої уваги добірка з композиції, які заспокоюють та допомагають.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наталія Могилевська - Місяць

Дана композиція вийшла у світ в далекому 1999 році. Вона стала справжнім хітом для Наталії.

Скрябін та Ірина Білик - Мовчати

Максимальна чуттєва та сенсова композиція від Кузьми Скрябіна та Ірини Білик. Можливо вона і не є на 100% заспокійливою, але унікальний тембр Кузьми її робить справді дуже своєрідною.

Меловін - З тобою, зі мною, і годі

Чудова пісня з осіннім вайбом від талановитого виконавця Меловіна. Заспокійлива мелодія максимально вдало реалізується при прослуховуванні в навушниках.

KRUTЬ — 99

Із цією композицією Марина Круть намагалася виграти на українському національному відборі на Євробачення 2020, проте їй не вдалося це зробити. Зауважимо, що трек своїми вайбами нагадує якусь чарівну казку.

THE HARDKISS - Журавлi

У 2017 році цей трек сколихнув український шоу-бізнес. Цікаво, що він є непритаманним для колективу. Інструментальний супровід композиції викликає спокій та в буквальному сенсі заколихує.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми пропонували вам найкращі пісні для вчителів. Ми зібрали красиві треки з нагоди випускного.