Відома співачка написала пісню для захисника України, який потрапив під обстріл та не втратив надію здійснити свою мрію (ВІДЕО)

Музика
572

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анна Добриднєва. Фото: пресслужба

Анна Добриднєва не змогла залишитися осторонь, тому написала ліричну та чуттєву композицію для військового

Анна Добриднєва написала пісню для військовослужбовця. Артистка активно виступає для військових і до неї часто звертаються за допомогою як до волонтера. Та одного разу співачка отримала унікальне повідомлення… Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

“Я все життя мріяв записати пісню. Але весь час відкладав це на потім. Вчора ми потрапили під обстріл і я усвідомив… якщо виберуся, то напишу тобі. Спробую здійснити цю мрію”, — таке повідомлення одного разу отримала Анна Добриднєва. І, звісно, не змогла проігнорувати таке прохання захисника України🥹

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, Анна написала пісню для воїна під позивним Modest. Під час короткої відпустки він встиг записати вокал, а далі почалася справжня магія. Одна з найкращих студій України “Kaska records”, відомі музиканти, випуск синглу через музичне видавництво і премʼєра на топовій радіостанцій. 

Зауважимо, що Modest зараз захищає Україну на Донецькому напрямку. А те, що у нього на душі ви можете послухати прямо зараз на всіх діджітал платформах!😉

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Анна Добриднєва випустила саундтрек до українського фільму . Трек "Де я?" став не тільки офіційним саундтреком до стрічки “Кохання без контракту”, а ще й шостою за рахунком композицією, яку артистка написала до фільмів чи серіалів.