Співак ERIK презентував українську версію танцювального бестселера "Крок вперед" (ВІДЕО)

Музика

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

ERIK випустив новий трек "Місяць". Фото: пресслужба артиста

Неординарний автор та співак ERIK представляє новий музичний реліз “Місяць”

Український виконавець ERIK здивував фанатів новим гарячим релізом. Усі деталі — вже у нашому матеріалі!

За словами артиста, премʼєра цієї пісні мала відбутись ще у 2022, але тоді він вирішив, що це буде недоречно, бо ERIK — харківʼянин, який і досі переживає трагічні події в місті-герої. До слова, ERIK - учасник багатьох вокальних шоу та проєктів, серед яких “Голос Країни”. На творчому шляху молодий співак встиг попрацювати з MONATIK та заспівати в дуеті з KAZKA.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Є людина, якій я присвятив цю пісню, але не буду казати хто це, щоб не руйнувати її сім’ю. Але промайнуло вже 4 роки, а почуття ще не згасли, пісня саме про той стан душі, коли вже немає сенсу казати «кохаю», але все одно кричиш про це!
— коментує співак.

До музичного синглу співак відзняв відверто-танцювальний відеокліп, який захоплює свою енергійністю, пристрасною хореографією під дощем.

Це справжня українська версія легендарного фільму “Крок вперед”!
— зізнається артист.

До речі, режисером музичного відео виступив Назар Баланов, знайомий своїми роботами для CHEEV, MAYOROVA, Тесленко, Ostrovskyi та інших популярних артистів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Напередодні, нагадаємо, Надя Дорофєєва випустила трек “Нітрогліцерин”, який очолив відразу 2 плейлисти Spotify Equal. Оцінити новинку від української зірки можете на нашому сайті прямо зараз!