Трек, який завірусився в TikTok, і ви його точно чули: KAROOKA присвятила новий сингл всім, хто втомився від трендів (ВІДЕО)

Музика

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

KAROOKA "Тренд". Фото: пресслужба

"Кому це вигідно?" (с)

Співачка KAROOKA презентує новий сингл “Тренд”, який став першим треком після “Ой, мамо, я вбила Орка”, що набрав популярності в TikTok ще до офіційного релізу 💞🎶

“Тренд” — це трек, що несе в собі сенси, якими пронизана вся творчість артистки. А це: боротьба зі стереотипами, любов до себе, бунт та руйнація соціальних “норм” і ролі жінки у суспільстві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Цей трек — візитівка проєкту KAROOKA, з неї починається кожен наш концерт, як символ боротьби проти сексизму та ейджизму щодо жінки. Хто встановив жінкам “норми” соціальної поведінки та обовʼязків? Кому це вигідно?
— розповідає KAROOKA.

Погоня за популярністю в соцмережах все більше поглинає людей у світ віртуального життя, викликаючи залежність й забираючи найголовніше - відчуття реальності.

Трек “Тренд” присвячено всім, хто втомився від погоні за трендами, постійним бажанням досягти «ідеального» інстаграмного життя, що дуже виснажує. Ми повинні пам’ятати, що в усьому має бути чітке розмежування й можливість взяти паузу від соцмереж для свого ментального відпочинку,
— коментує співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали, як Геля Зозуля перетворила жарт у прямому ефірі програми “Сніданок” на справжній хіт. У чому родзинка її нової пісні “Таке життя” дізнавайтеся на Hochu.ua!