Мрія воїна стала реальністю: Анна Добриднєва та оператор Netflix відзняли зворушливий кліп для військового (ВІДЕО)

Музика

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анна Добриднєва та Модест. Фото: пресслужба

Особиста історія головного героя настільки надихнула знімальну команду, що оператор роботи вступити до лав ЗСУ

Нещодавно ЗМІ активно висвітлювали зворушливу історію про те, як співачка Анна Добриднєва здійснила мрію військовослужбовця під позивним Модест, написавши для нього пісню “Дай мені шанс”, і навіть презентувавши її на національних радіо. Та на цьому їх співпраця не закінчилася. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Ця історія настільки захопила медіапростір, що ціла творча команда, яка знімала найвідоміші проєкти країни вирішила об’єднатись і створити до композиції кліп з Модестом в головній ролі. Режисером відео став письменник-сценарист відомих фільмів та серіалів, (“Слуга народу”, “Герць українських фанатів”) Олександр Брагін.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Головну роль в кліпі зіграла відома акторка “Жіночого кварталу” Ольга Жуковцова, яка на тепер поєднує творчість з кар’єрою психолога та коуча. 

Зйомки кліпу “Дай мені шанс”. Фото: пресслужба

Цікавим фактом при створенні відео стало і те, що його оператор-постановник Максим Тужилін, відомий своїми проєктами навіть для Netflix, так захопився історією пісні та її виконавця, що вирішив вступити до лав ЗСУ.

Я настільки надихнувся головним героєм, що на наступний день після зйомок подав документи до спецпідрозділу Модеста,
— поділився Максим.

Зауважимо, що автором ідеї та одним з продюсерів кліпу стала Анна Добриднєва. Ось, що співачка каже про цю роботу:

Велика вдячність всій команді, яка перетворила мрію одного героя на важливий соціальний проєкт і благодійну творчу колаборацію небайдужих митців! Хай ця історія і надалі надихає українців здійснювати свої мрії,
— коментує Анна Добриднєва.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями Наталія Могилевська випустила зворушливий кліп "День Народження", який присвятила коханому чоловіку й донечкам. У відеороботі артистка поділилася теплими сімейними кадрами.