Переможець "Голосу країни" Сергій Лазановський випустив пісню-історію кохання його прабабусі (ВІДЕО)

Музика

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сергій Лазановський. Фото: пресслужба

Ця історія кохання не склалася, зате вона стала натхненням для створення композиції "Мала"

Український співак Сергій Лазановський та переможець шоу “голос країни” презентує нову позитивно-романтичну композицію “Мала”. Ця пісня — звернення до коханої, з якою ліричний герой хоче бути все своє життя.

Цікаво, що у лейтмотиві пісні лежить історія прабабусі співака, яка в дитинстві поділилася з онуком історією свого кохання. А тепер Сергій поділився особливими переживаннями рідної людини зі своєю аудиторією, надавши історії музичного окрасу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами співака, цю пісню він вже активно виконує на своїх концертах і “Мала” дуже подобається українському слухачеві. Воно й не дивно, адже до релізу Сергій Лазановський готовився доволі довго. Прослухати пісню вже можна на всіх музичних майданчиках.

Ця пісня довго лежала в шухляді. Натхненна історією моєї прабабусі, до якої у молодості ходив хлопець. У них були побачення біля річки, бабуся там часто прала білизну. Він обіймав її за стан і ласкаво називав “мала”. Їх історія кохання не склалася, проте цей епізод ліг в основу пісні “Мала”. Вона дуже вайбова та легка. Ми хотіли створити трек, який надихатиме дівчат. Сподіваюся, нам це вдалося,
— коментує роботу артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Світлана Лобода стала першою українкою, яка заспівала для Grammy. З англо-українською піснею “Mentor 2.0” вона виступила в рамках спецпроєкту Global Spin.