"Червона нитка": пісня, що об'єднує серця на відстані від KALUSH та Ann in Black (ВІДЕО)

Музика

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Kalush та Ann in Black. Фото: пресслужба

Новий трек розповідає історію кохання, яке долає будь-які труднощі та відстань.

Гурт KALUSH, фронтмен якого випустив сольний трек, у колаборації зі співачкою Ann in Black випустили спільний трек — “Червона нитка”. Ця композиція пронизана темами любові, надії та незламності, що резонують з багатьма українцями в нинішній час.

За словами артистів, під час роботи над піснею виникла ідея створити приспів, що слугуватиме символічною луною. Це луна, яка відгукується у всесвіті, немов відгомін слів, які людина промовляє у пошуках підтвердження та надії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У треці цей відгомін стає повторенням основних фраз, що символізують глибокий зв’язок між людьми. Він нагадує, що існує "червона нитка", яка пов'язує серця, попри відстань і час. Ця нитка символізує незламну силу любові, яка підтримує в найскладніші часи й дарує віру в краще майбутнє. Пісня вийшла разом з музичним відео в рамках рубрики KALUSHCollab, творчих колаборацій з талановитими українськими артистами, записаних в музичній будці.

Трек містить своєрідний етно-вайб, який підкреслює унікальність української культури. Для цього я додала народні мотиви співу, щоб показати нашу культурну ідентичність і те, що ця історія – про українців,
— коментує Ann in Black.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, соліст Kalush Orchestra Олег Псюк відверто розповів про наркотичну та алкогольну залежності в юному віці. Артист зізнався, як йому вдалося побороти сильні залежності, аби стати успішним артистом.