"Яскраво світи": Dima PROKOPOV презентував музичну інструкцію для дівчат (ВІДЕО)

Музика

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Діма Прокопов. Фото: instagram.com/dima.prokopov/

"Ця пісня покликана пробудити у дівчатах внутрішнє світло" (с)

Танцювальний трек “Яскраво світи”, як і більшість попередніх релізів співака, натхненний українськими дівчатами та жінками 🥰 Сингл покликаний надихнути їх у відповідь: наповнити впевненістю та силою, нагадати цінувати себе перш за все і пам’ятати –  ти унікальна та гідна кращого.

Ось що розповідає про своє нове творіння сам Dima PROKOPOV:

Навіть під час повномасштабної війни, боротьби за своє життя й існування, я мрію, аби всі українки побачили у собі красу, попри вікові зміни, шрами, які накладає війна, сердечні та душевні рани. Ця пісня покликана пробудити у дівчатах внутрішнє світло, аби кожна повірила у себе і засяяла зсередини. Щоб кожна надихнулась і надихнула інших полюбити себе.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Саме такий терапевтичний ефект цієї пісні артист демонструє в кліпі. 

У відео Dima виступає в ролі музичного психолога, який лікує дівчат своїм голосом. Через рядки треку він доносить до кожної “пацієнтки” глибокий сенс, і з кожним прослуховуванням дівчата відкривають себе та стають сильнішими і впевненішими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що Святослав Вакарчук приголомшив фанатів кавер-версією хіта "Той день". Легендарний трек він виконав у колаборації з молодими артистами.