Шикуються в чергу: які українські зірки візьмуть участь у Нацвідборі на Євробачення-2025

Музика

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Гонитва за участь в Євробаченні-2025 розпочата. Фото: соцмережі зірок

Дізнайтесь, хто з українських артистів мріє про Швейцарію, де пройде Євробачення-2025

Офіційний Національний відбір на Євробачення-2025 вже розпочався. А це означає, що всі охочі артисти, прагнуть представляти Україну на конкурсі у Швейцарії, можуть подати свої заявки та поборотись за участь в конкурсі.

Заявки можна подавати впродовж двох місяців — з 17 вересня до 10 листопада 2024 року, через спеціальну онлайн-форму на сайті офіційному сайті Євробачення. Фінал відбору попередньо заплановано на лютий 2025 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Хоча часу ще багато, вже чимало українських зірок готуються брати участь у Нацвідборі, або ж натякають на те, що хочуть поїхати до Швейцарії. Хто може змагатись за можливість представляти Україну на Євробаченні-2025? Дізнайтесь далі!

Артем Пивоваров

Ще до оголошення дат Нацвідбору кілька українських музикантів висловили бажання взяти участь у конкурсі. Артем Пивоваров став одним із перших, хто в травні 2024 року запитав у своїх підписників: "Євро 2025?". Це відбулося після фіналу Євробачення в Мальме, Швеція, де Україну представляли Jerry Heil та alyona alyona. Цими словами він натякнув, що може взяти участь у Нацвідборі.

СолоХа

Співачка СолоХа, натхненна цьогорічним конкурсом, також заявила про свій намір брати участь у Євробаченні-2025 від України. Вона вже подала заявку.

Клавдія Петрівна

Хоча сама Клавдія Петрівна ніяких натяків на участь у Нацвідборі не робила, блогер-пліткар Беспалов впевнений, що вона не тільки боротиметься за можливість представляти Україну на Євробаченні, а й переможе у Нацвідборі. За його словами, це вже давно вирішено, а весь конкурс створюють саме під неї.

LAUD

У травні 2024 року LAUD звернувся до своїх фанатів з питанням, чи варто йому повертатися до участі в Нацвідборі. "Чи час готуватися на Євробачення, чи ще зарано?" — написав артист у соціальних мережах. Нагадаємо, що артист вже тричі пробував свої сили на цьому конкурсі у 2018, 2019 та 2021 році. Схоже, піде на Нацвідбір він і вчетверте.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Clonnex

Львівський репер Clonnex також зацікавився участю у Нацвідборі, запитавши у своїх підписників: "Хто має представляти Україну на Євробаченні 2025?", вказавши на себе. Він поділився цим питанням у своєму відео на початку вересня 2024 року.

oneWITCH

Співачка oneWITCH (Вікторія Родько), раніше відома як солістка гурту Oy Sound System, готується до участі в Нацвідборі-2025. Після того, як її гурт посів 8 місце на Євробаченні-2023, вона розпочала сольну кар'єру.

MOLODI

Гурт MOLODI в червні 2024 року на Weekend Show на M1 поділився своїми планами на участь у Нацвідборі. Музиканти працюють над новою концепцією для заявки та зізналися, що вже намагалися потрапити на конкурс раніше, але ще не мали готових релізів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом Дмитро Шуров вперше відреагував на те, що Тіна Кароль "витіснила" його з Нацвідбору на Євробачення-2025. Дізнайтесь, як цю новину сприйняв Ріаnобой.