Дует, який розриває Тік-Ток: TVORCHI та Pozdnіakov випустили студійку треку “Каланхое” (ВІДЕО)

Музика

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: пресслужба

Молодий виконавець Андрій Поздняков став підопічним колективу TVORCHI в рамках проєкту "Неймовірні дуети"

Представники України на Євробаченні 2023, гурт TVORCHI, який представив п'ятий повноформатний альбом, вразив новою композицією з молодим артистом Pozdnіakov. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Андрій Поздняков став одним з підопічних колективу в рамках шоу “Неймовірні дуети”, яке виходить на Новому каналі. Відтак, хлопці провели спільну роботу та написали трек “Каланхое”. Саме цю пісню вони і виконали наживо на проєкті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відзначимо, що автором композиції та мелодії вокалу є Андрій Поздняков. Музику та саунд спродюсував Андрій Гуцуляк з колективу TVORCHI.

Наше суспільство має досить стереотипну думку про те, що лише дівчата можуть кидати хлопців і розривати стосунки. Але і дівчатам розбивають серця. Героїня пісні дуже хоче бути з хлопцем, він залишається, але обоє розуміють, що завтра він поїде назавжди,
- розповів Поздняков.

Молодий виконавець висловився про свою співпрацю Андрій і Джеффрі. Артисти показали колезі, як все працює у шоу-бізнесі. Поздняков зазначив, що йому сподобалося працювати з хлопцями.

TVORCHI висловилися про новий фіт “Каланхое” та також зазначили, що їм було приємно працювати з Андрієм. Артисти заявили, що про Позднякова ще почують.

Проект закінчиться, а пісня “Каланхое” буде жити в плейлистах та навушниках слухачів, і це класний старт для молодого артиста. Ми раді, що дует відбувся і впевнені, що Андрія Позднякова ще почують як трушного артиста та авт ора.
- прокоментував дует TVORCHI.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зірки Євробачення TVORCHI презентували "одночасно сумний та радісний трек". Учасники гурту TVORCHI кардинально змінили імідж заради премʼєри композиції про таємну закоханість.