Тейлор Свіфт стала найбагатшою жінкою-музикантом в історії. Її статки вражають!

Музика

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Тейлор Свіфт обійшла Ріанну в рейтингу найбагатших жінок-музикантів у світі. Фото: instagram.com/taylorswift

Тепер Тейлор Свіфт королева музики з мільярдними статками

Тейлор Свіфт, яка стала найтитулованішою зіркою MTV VMA, здобула статус найбагатшої жінки-музиканта у світ! Детальніше про це читайте в нашому матеріалі!

Тейлор Свіфт стала найбагатшою жінкою-музикантом у світі. Про це повідомляється в рейтингу Forbes.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Статки Свіфт оцінюються у 1,6 мільярда доларів, з яких близько 600 мільйонів надходить від концертів та роялті, ще 600 мільйонів становить вартість її альбомів, а 125 мільйонів — інвестиції в нерухомість. Варто додати, що обійшла Ріанну, чий капітал складає 1,4 мільярда доларів

Цікаво, що у квітні цього року Свіфт вперше потрапила до списку найбагатших людей за версією Forbes, зайнявши 14-ту позицію з 1,1 мільярда доларів. Вона стала першою співачкою, яка завдяки написанню та виконанню пісень увійшла до переліку світових мільярдерів.

Також Тейлор займає друге місце серед усіх музикантів світу з доходом у 2,5 мільярда доларів. Її здобутки включають 14 премій Ґреммі, зокрема чотири за "Альбом року". А її пісні та альбоми входять до списків найкращих усіх часів, за версією "Rolling Stone" та "Billboard".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак в особистому житті співачки все не так гладко. Тейлор Свіфт вже мала чимало невдалих романів. А тепер стало відомо, що її стосунки з Тревісом Келсі під загрозою.