"Зробили все, що могли": гурт Maneskin йде зі сцени

Музика

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Maneskin залишають сцену. Фото: instagram.com/maneskinofficial

Майбутнє Maneskin під питанням

Даміано Давід, який нещодавно оголосив про початок сольної кар'єри, тепер прокоментував можливість розпаду колективу Maneskin. Що чекає гурт далі? Дізнайтесь в нашому матеріалі.

Італійська рок-група Maneskin, яка здобула перемогу на "Євробаченні-2021", оголосила про тимчасове припинення своєї творчої діяльності. А сам лідер гурту, Даміано Давід, висловився щодо ймовірного розпаду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Останнім часом у мережі активно обговорюють, що члени колективу — Даміано, Вікторія Де Анджеліс, Томас Раджи та Ітан Торкіо — більше не виступатимуть разом. Гурт вже кілька місяців не дає концертів і не з'являється на публіці у повному складі. Крім того, кожен із музикантів почав працювати над власними проєктами.

Давід прокоментував ці чутки та підтвердив, що гурт вирішив взяти перерву. Виступаючи на італійському телебаченні, він пояснив, що хоче зосередитися на сольній кар'єрі. За його словами, учасники колективу спільно вирішили взяти паузу, щоб обдумати творчий шлях і визначити подальші кроки:

Ми зробили все, що могли та працювали наполегливо. Тепер час зробити перерву та з'ясувати, що ми хочемо робити окремо. Не варто хвилюватися.

Хоч офіційної заяви про розпад гурту не було, пауза на невизначений термін та сольні проєкти учасників викликають сумніви щодо майбутнього Maneskin. Даміано, зокрема, нещодавно змінив імідж і оголосив про старт сольної кар'єри, випустивши трек "Silverlines".

Бас-гітаристка Вікторія Де Анджеліс також активно працює над сольними проєктами — вона підписала контракт з noted. Records і представила нову пісню, виступаючи на фестивалях. Барабанник Ітан Торкіо поки що не розкриває своїх планів, а гітарист Томас Раджи вже співпрацював з композиторкою Патті Сміт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом Тейлор Свіфт стала найбагатшою жінкою-музикантом в історії. Її статки вражають!