Скандальна пісня Тіни Кароль про "російських хлопців" викликала хвилю коментарів в Мережі: що думають фанати зірки (ВІДЕО)

Музика

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Тіна Кароль потрапила в скандал через пісню про росіян. Фото: instagram.com/tina_karol

Відео зі старою піснею Тіни Кароль "Russian boy" підірвало TikTok

Тіна Кароль, яка днями зізналась, чи справді вона зустрічається з молодим бізнесменом, потрапила в скандал. Її стара пісня про "російських хлопців" стала вірусною та викликала в Мережі чимало запитань.

У TikTok та Instagram набрало популярність відео з участю Тіни Кароль. Ролик починається з питання блогерки, чи є пісня у репертуарі Тіни, за яку їй соромно. Співачка відповідає коротким "ні". Проте користувачі нагадали, що у 2005 році зірка виконувала пісню про "російських хлопців" і "російську душу", яку вона співала російською мовою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Привіт, всіх рада вітати. І це нова пісня "Russian boy". Вона про російських хлопців, про нашу російську душу,
— сказала Кароль майже 20 років тому.

Відео вже зібрало близько 1000 коментарів, але, на диво, більшість із них — позитивні. Фанати захищають співачку, наголошуючи, що в той час багато українців слухали подібну музику, адже ставлення до наших божевільних сусідів було зовсім іншим.

"Народ, ну ви серйозно? 2005 рік, всі ми слухали якесь лайно!", "Я думаю, вона й сама її не памʼятає. Це не якийсь шедевр, вона не була популярною тоді", "Давайте відверто. Ми всі в ті часи до Росії ставилися не так, як зараз", "А чому їй має бути соромно за цю пісню? Це було у 2005 році" — пишуть під відео.

До речі, пісні немає на стримінгових платформах. А ось на YouTube можна знайти лише її англійську версію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше відомий артист визнав свою помилку у співпраці з Тіною Кароль. Дізнайтесь, яка зірка поза сценою.