Кохати треба вчасно: Анна Трінчер та CHEEV у спокусливому відео зіграли екс-коханців (ФОТО, ВІДЕО)

Музика

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Анна Трінчер та CHEEV у новому кліпі. Фото: пресслужба

Що відчувають колишні після 2 місяців розриву? Чи правильним було рішення про розставання і чи в змозі спільне минуле та спогади повернути втрачене кохання? Це  питання, на які CHEEV та Анна Трінчер шукають відповіді у неочікуваному дуеті.

Двоє популярних українських виконавців — Анна Трінчер, яка нещодавно зізналася, що не хоче виділяти час чоловікові, але не проти отримувати від нього квіти, та співак CHEEV, кліп якого зібрав понад 23 млн переглядів на YouTube, записали дуетний трек. Деталі — вже у нашому матеріалі!

“Не знаю” — трек-маніфест створений на основі власного життєвого досвіду Влада та Анни. Він занурює слухача у світ почуттів, у якому кохання стикається з тисячами випробувань, демонструючи наскільки непросто знайти шлях один до одного після пережитих травм.

Анна Трінчер та CHEEV у новому кліпі. Фото: пресслужба
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Для мене ця пісня – заклик до того, що справжнє кохання вимагає часу, зусиль і щирості. Кохати треба вчасно, не відкладати на потім і не боятися вкладати всі свої емоції та сили у стосунки. Адже любов – це не лише відчуття, а й велика робота. Я хочу донести до кожного, що стосунки – це не просто романтика, а щоденна праця, готовність слухати, розуміти і будувати спільне майбутнє разом,
- коментує прем’єру Трінчер.
Анна Трінчер та CHEEV у новому кліпі. Фото: пресслужба
Пісня “Не знаю” — про стан самотності й відчуття, які переживає кожен з нас одразу після розриву. Це момент, коли у тобі борються дві людини: одна каже, щоб розрив був правильним рішенням, але друга нагадує скільки у вас в парі було неймовірних моментів, які зробили вас ближче і які не хочеться забувати,
— додає Влад CHEEV. 

Ідея дуету з Чівом виникла майже одразу, коли Аня вперше почула демо цієї пісні. За словами співачки, мелодія мала в собі щось особливе, що підкреслювало б взаємодію двох голосів. Тому, коли виконавиця надіслала драфт  версію Владу, музикант без вагань погодився на дует. 

Емоційну відеороботу до синглу “Не знаю” зрежисував український кліпмейкер Антон Пожидаєв, який працював над попередніми кліпами Трінчер “Бар за баром” та “Цілуй”.  Відео на пісню “Не знаю”  відображає внутрішній конфлікт між парою, яка переживає розрив і боротьбу зі спогадами про минуле. 

Анна Трінчер та CHEEV у новому кліпі. Фото: пресслужба
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми ділилися новиною про те, що гурт Maneskin йде зі сцени. До цього стало відомо, що краш мільйонів жінок з усього світу — Даміано Давід — оголосив про початок сольної кар'єри.