MONATIK та TUMAZAR заспівали разом китайською (ВІДЕО)

Музика

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

MONATIK та TUMAZAR на шоу "Неймовірні дуети". Фото: Новий канал

Популярний співак MONATIK і молодий артист TUMAZAR представили спільну пісню “Мила не плач”

TUMAZAR став підопічним MONATIK у проєкті “Неймовірні дуети” на Новому каналі — співак обрав його серед багатьох учасників завдяки яскравому стилю та харизмі. У результаті спільної колаби TUMAZAR і MONATIK написали трек “Мила не плач”, який виконали наживо у дуеті.

Пісня “Мила не плач” написана про всіх українців, які через трагічні обставини в Україні не можуть повернутися додому, передає Новий канал. Артисти співають про дівчину,  яка уособлює тисячі тих, хто з болем у серці збирає по шматках спогади про своє минуле, намагаючись віднайти себе в новій реальності.

MONATIK та TUMAZAR заспівали дуетом. Фото: Новий канал
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для TUMAZAR пісня має особливе значення, адже він написав її про свою сестру, вимушену через війну жити за кордоном:

Це пісня-підтримка, яку ми висловлюємо всім, хто вимушено виїхав. У треці нам вдалося поєднати дві різні думки: у MONATIK погляди більш позитивні, зрілі, сильні. А я більше про прийняття цього смутку. У своєму куплеті я співаю: 'Відчуй цей біль, прийми, ти побачиш вихід скрізь'. MONATIK же говорить про те, що героїня збирає себе по шматках. Тобто він про зцілення, а я — про прийняття відчаю і болю перед загоєнням ран,
розповів TUMAZAR. 

Особлива частина треку — китайськомовний куплет, у якому TUMAZAR співає про мрії та надії дівчини, яка намагається знайти свій шлях у великому світі.

Співак додав, що вважає Дмитра Монатіка найкращим наставником:

Він зробив абсолютно все для того, щоб дати мені розкритися як артисту, як автору і виконавцю. Незважаючи на те, що більшість моїх задумів не підходили по стилю та були йому незвичними, він підтримав ідею з партом китайського репу, елементів гіперпопу і головного меседжу про мою сестру в треці. Але найголовніше те, що Дмитро погодився випустити спільну версію для музичних платформ. Я дуже вдячний йому за це,
- говорить молодий виконавець.

MONATIK, своєю чергою, розповів, що під час співпраці з TUMAZAR він побачив у ньому справжній потенціал:

Для мене важливо допомагати артистам, які тільки починають свій шлях, не лише розвиватися як музикантам, а й надихати їх на сміливість бути собою. Я радий, що сьогодні можу презентувати наш спільний результат. Співпраця з TUMAZAR — це ще один доказ того, що таланти народжуються там, де є підтримка, взаєморозуміння та бажання творити.

Віддати свій голос за TUMAZAR та трек “Мила не плач” можна буде у фіналі шоу “Неймовірні дуети”, що відбудеться 16 жовтня на Новому каналі. А поки слухай пісню MONATIK, TUMAZAR - “Мила не плач” на всіх музичних платформах та на youtube-каналі “Нового каналу”!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали про новинку від Олі Полякової. Її пісня “Жінка з цікавим минулим“ була створена на основі історій її підписниць.