На Євробаченні з'явиться нове правило: що тепер зміниться у пісенному конкурсі

Музика
527

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: eurovision.tv

Стало відомо, які саме зміни чекатимуть на артистів

Зовсім скоро країни-учасниці Євробачення 2025, яке відбудеться у швейцарському Базелі, розпочнуть свої національні відбори на конкурс. Проте, цього року Євробачення пройде з деякими нововведеннями.

Отож, організатори пісенного дійства вирішили змінити правила конкурсу. Сталося це на тлі скандалів на Євробаченні 2024, яке проходило у Мальме. Відтак, у 2025-у році буде відведено окремий простір, де вони зможуть побути наодинці і до них не пускатимуть журналістів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це стало відомо з повідомлення Бакеля Вальдена - керівника Євробачення. Швидше за все, таке нововведення вигадали через скандал, який відбувся з учасником Євробачення від Нідерландів Йостом Кляйном. Тоді артист влаштував скандал з журналісткою, коли направлявся до “зеленої кімнати”. Говорилося, що Йост зробив загрозливий рух у бік жінки. Через це його дискваліфікували і він не виступив у фіналі.

Інше ж нововведення стосуватиметься аполітичності артистів. Отож, організатори Євробачення запровадять своєрідний кодекс поведінки для представників пісенного дійства. Правило покликане на те, щоб запобігти конфліктам між делегаціями країн.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Джамала назвала ім'я української артистки, яку хотіла б бачити на сцені Євробачення. Співачка також пояснила, чому вона більше не з'явиться на конкурсі.