Історія про дім, що завжди в серці: гурт Bulvar LU презентував чуттєву пісню "Лелеки"

Музика

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Bulvar LU. Фото: пресслужба

Музична новинка від Bulvar LU – це трек про дім і спогади

Після успішної колаборації зі співачкою TAYANNA, дует музикантів Bulvar LU презентував нову пісню "Лелеки". Цей трек — зворушлива історія про дім, рідну землю та невидимий зв'язок, який зберігається в серці, навіть коли ти далеко.

Пісня переносить слухачів у світ спогадів і туги за місцями дитинства, де все ще живуть ті незабутні моменти, які формують наше відчуття дому. Ліричний герой пісні "Лелеки" — людина, яка далеко від рідної землі, проте постійно відчуває той зв'язок з домом, що залишається в пам’яті й серці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Лелеки, що летять над полем, стають символом повернення додому — місця, де тебе завжди чекають. Цією роботою гурт передає відчуття, знайомі кожному, хто мріє знову повернутися до своїх коренів і рідних стежин.

Ця пісня про дорогу додому, про те, що ми завжди несемо в серці своє минуле, рідні місця і тих, хто чекає на нас вдома. Лелеки для нас — це символ надії й незламної віри в те, що кожен з нас рано чи пізно повернеться туди, де почалася його історія. Ми хотіли передати ті відчуття, коли ти далеко, але думками завжди поруч із рідним домом. Це своєрідне нагадування, що справжнє багатство — не в матеріальному, а в спогадах, теплоті рідних місць і людей, які тебе завжди чекають,
— поділилися учасники гурту Bulvar LU.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, щодо Дня української писемності та мови співак ANDRUX присвятив пісню покійній Ірині Фаріон. Артист написав ліричну композицію про значення зберігати нашу рідну мову.