Майже ідеальна: Даша Квіткова приголомшила фігурою та зізналася які має параметри (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська блогерка Даша Квіткова, яка закрутила роман із черговим екс-"Холостяком", засвітила свою ефектну фігуру. Окрім того, знаменитість зізналася, які має параметри тіла.

Допитливі фоловери, в буквальному сенсі закидали Дашу запитаннями про її тіло. Відповідні світлини своєї фігури Квіткова розповсюдила  в Instagram-stories.  Зокрема, стало відомо, що у 24-річної селебритіс наразі майже ідеальні параметри, а саме: бюст - 85 сантиметрів, талія - 60 та стегна - 95.  При цьому, зріст медійниці становить 165 сантиметрів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Загалом не можна не зауважити, що дівчина знаходиться в прекрасній формі і виглядає просто чудово. На фото із соцмереж Даша позує біля дзеркала у короткому топі та штанах. Знімок красуня зробила відразу після ранкового пробудження.

До речі, цікаво, що такого приголомшливого результату знаменитій медійниці вдалося добитися лише завдяки наполегливій праці в спортзалі. Зокрема, важливо зауважити, що боротися із зайвою вагою Даша почала після народження сина Лева. Відтак, за останні два роки Квіткова позбулася 35-и зайвих кіло.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Даша Квіткова розповіла деталі ДТП, у яку потрапила в Києві. Зірка зазначила, що у бік її лексуса в'їхало дві машини.