Пішла з університету на другому курсі і працювала журналістом: 8 фактів про Лєру Бородіну — засновницю Oh My Look!

Новини шоубізнесу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Хто така Лєра Бородіна? Це відома українська бізнеследі, мама двох дочок, засновниця сервісу оренди суконь Oh My Look!, а також власниця салонів краси G.Bar. Більше цікавих фактів про Лєру читайте у нашому матеріалі!

8 цікавих фактів з біографії Лєри Бородіної

Лєри Бородіна народилася у Києві. Дата народження — 10 квітня 1987 року. Вік — 36 років. Знак Зодіаку — Овен.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Навчалася Валерія в Національному університеті театру, кіно та телебачення імені Карпенка-Карого. Але на другому курсі вона зрозуміла, що це — не її історія, і покинула навчання.

Народилася Лєра у творчій сім'ї. Її мама була музикантом, а тато архітектором. Також у зірки є старший брат і молодша сестра.

Свій кар'єрний шлях Бородіна розпочала в 15 років. Тоді вона працювала журналістом при Домі Молоді. Потім у біографії Лєри з'явилося дуже престижне досягнення — в 19 років вона очолила маркетинговий департамент стенд-ап шоу "Comedy Club Ukraine".

У 2008 році Лєра Бородіна пішла у бізнес, а у 2013 році з'явився знаменитий проєкт зірки Oh My Look! — сервіс з прокату дорогих вечірніх суконь. Проте 2022 року цю справу Лєра поставила на паузу, ймовірно, через кризу, пов'язану з повномасштабною війною.

Незабаром на рахунку Лєри з'явився ще один успішний бізнес, який функціонує сьогодні не лише в Україні, а й у багатьох країнах Європи. Це мережа салонів краси G.Bar, яку вона відкрила разом із подругою Сабіною Мусіною.

У біографії Лєри була також співпраця із популярною співачкою Надією Дорофєєвою. Разом вони відкрили "SO DODO" — магазин, де продавали речі від корейських молодих дизайнерів. Однак цей бізнес був затьмарений скандалом: у Мережі звинуватили Лєру та Надю в тому, що вони купують дешеві речі в Кореї, а перепродують їх із величезною націнкою. А після карантину "SO DODO" так і не відчинив свої двері через кризу.

Особисте життя Лєри Бородіної — теж дуже цікава тема. Дівчина була у шлюбі з Антоном Лірником. У них народилася дочка Софія, але шлюб розпався через те, що ведучий бачив дружину як берегиню сімейного вогнища, а Лєрі хотілося будувати кар'єру. У 2012 році Бородіна почала стосунки з ведучим Андрієм Шабановим. У них є спільна дочка Марія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть  11 цікавих фактів  про Антона Савлепова. Виявляється, екссоліст Quest Pistols цікавиться езотерикою і шкодує про зроблені тату.