Періс Гілтон зачарувала кадрами з 10-місячним сином. Але не всі підписники оцінили її малюка (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна теледіва Періс Гілтон вперше за тривалий час показала, як виглядає її малюк , який народився завдяки сурогатному материнству. Однак не всі підписники знаменитості виявили повагу до неї та почали залишати досить неприємні коментарі у бік 10-місячного малюка. У чому причина та як на це реагують у Мережі — розповідаємо на HOCHU.ua!

Днями Періс Гілтон показала, як підріс її син Фенікс. На своїй сторінці в Instagram вона запостила милі сімейні кадри, на яких позує з малюком на руках. Як розповіла зірка, Фенікс вперше прилетів у Нью-Йорк, з яким його відому маму пов'язує багато спогадів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: instagram.com/parishilton
Фото: instagram.com/parishilton

Проте не всі підписники Періс Гілтон виявилися тактовними. Деякі відзначили, що у хлопчика може бути закупорка спинномозкової рідини в мозку (гідроцефалія), через що його голова має трошки більший розмір, ніж зазвичай у малюків. Проте на захист зірки і її малюка стала величезна кількість фанатів. Більшість зазначили, що напевно вона, як мама, не нехтує здоров'ям такого довгоочікуваного сина. А окрім того, Періс та Фенікса буквально завалили компліментами та відзначили, як мило виглядає малюк.

  • Про що він думає? 

  • У чоловічка там багато думок.

  • Хей, Періс, вашій дитині може знадобитися те, що називається "шунт", щоб злити зайву спинномозкову рідину. Ми це часто бачимо у реанімації. Але він дуже милий! Кажу вам, як стурбована медсестра.

  • Ляк люди можуть знущатися з дитини? 

  • Він буквально виглядає як янгол. Так, наче він народився з добрим чистим серцем.

  • Коментарі тут розбивають серце. Ніколи так не нападайте на дитину. Ганьба вам, клавіатурні хулігани,

— пишуть у коментарях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Періс Гілтон  продемонструвала струнку фігуру  під час дефіле подіумом. Ви тільки-но подивіться на її ноги!