SHUMEI нарвався на жорстку критику від дочки Мозгового: вона не оцінила виконання хіта "Минає день, минає ніч"

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська продюсерка Олена Мозгова, яка поділилася архівним фото, обурилася виступом молодого артиста SHUMEI. Доньці легендарного Миколи Мозгового не сподобалося, що Олег Шумей виконав пісню її батька, порушивши авторські права. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Відомо, що після смерті Миколи Мозгового права на його культурну спадщину перейшло його єдиній доньці. Тому всі артисти, які хочуть виконувати його пісні, мають розв'язувати це питання саме з Оленою. Однак за її словами, молодий виконавець SHUMEI вирішив проігнорувати це, заспівавши хіт на концерті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На своїй сторінці у Facebook Олена Мозгова повідомила, що до неї звернулися з питанням, чи давала вона авторські права на пісню Миколи Мозгового "Минає день, минає ніч". Продюсерка відповіла, що не знає, хто такий Олег Шумей, тому й право на виконання він не отримував від неї.

Прислали відео, запитують, чи давала я права на виконання...
По-перше... ні, не давала. Не знаю хто це, але молодому поколінню, мабуть, не говорили, що кожна пісня має авторські права і для публічного виконання їх потрібно отримати...

- написала донька народного артиста України.

Крім того, Олена Мозгова розкритикувала артиста. Продюсерка заявила, що вокально Шумей не впорався з виконанням композиції.

По-друге... ніколи не розуміла, навіщо співати те, що недосяжно для твоїх вокальних можливостей... як то кажуть "не по Хуану сомбреро",

- висловилася Олена Мозгова.


ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олена Мозгова публічно звернулася до Олександра Пономарьова. Попри його заяви про зради ексдружини, вона зізналася, що вдячна йому за все і не ображається.