Сестра Софії Ротару розсекретила, де та з ким зараз мешкає легендарна артистка

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Молодша сестра Народної артистки України Софії Ротару Ауріка Ротару розповіла, чим займається її старша сестра та де і з ким мешкає. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що останнім часом в мережі активно поширювалася інформація про те, що Софія Михайлівна проживає в Італії. Потім говорилося, що співачка мешкає у США, проте Ауріка Михайлівна вирішила розвіяти всі ці чутки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, сестра народної артистки України зізналася, де зараз перебуває легендарна виконавиця. Окрім того, вона повідомила, з ким мешкає Ротару.

Соня – під Києвом, у своєму будинку, як завжди. Син Руслан – із нею. Так було й раніше – вони живуть там усі разом, як у минулі роки,

–  зауважила  Ауріка Ротару в коментарі Obozrevatel.

Зазначимо, що відносно нещодавно, Софія Ротару з'являлася в Києві. Зокрема, вона приїздила для того, щоб відвідати могилу покійного чоловіка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як онук Софії Ротару втік з України. 7 березня 2022 року сина Софії Ротару Руслана та онука Анатолія спіймали на кордоні з Молдовою. Відомо, де нині живе Анатолій Євдокименко.