Дікусар розповів, як ставиться до цивільних, які влаштовують свята під час війни

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний український хореограф, а нині ще й військовослужбовець Дмитро Дікусар, який вчора відсвяткував 38-ий день народження, вперше отримав відпустку та приїхав до столиці. Захисник розповів про свої плани на майбутнє та висловив загальне ставлення  військових до українців, які під час війни влаштовують масштабні гуляння.

Про все це артист розповів у сюжеті телепрограми "Сніданок з 1+1". Зокрема, ведучі "Сніданку" привітали Дмитра з днем народження та взяли у його інтерв'ю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

38-річний танцівник каже що не бачить нічого поганого в тому що мирні люди відзначають свої свята та влаштовують гуляння. Однак, він зазначає, що кожен має пам'ятати про війну та допомагати українським воїнам.

Перш за все хочу сказати, що ніхто не налаштований, щоб люди в тилу, в цивільному житті сиділи і плакали. Не треба сидіти, плакати і нічого не робити. Веселіться, відмічайте, але, будь ласка, якусь частину своєї любові, уваги і грошей виділяйте тим хлопцям, які зараз кожну секунду боронять нашу землю. І по друге, що б я вам зараз не розказував, хто б з військових вам не пояснював, поки не побачиш жахіття на власні очі, ти ніколи не зрозумієш. То не бачу ніякого сенсу. Не треба співчуття, потрібна конкретна, беземоційна, спокійна допомога в міру своїх можливостей. Я точно знаю, що до кінця війни, поки ми не переможемо, я не зможу вийти на паркет і танцювати танці. Навіть не можу собі такого уявити. Я танцюю душею, а моя душа зараз не хоче танцювати. Душа хоче бути максимально ефективною і моя ранкова молитва - це “Боже, дай мені сьогодні щось корисного зробити. Зробити все, на що я буду здатний”. Це для мене головне. Бо то суцільне горе, як в пеклі. Тому я хочу, щоб все це зупинилось. Буду робити стільки, скільки потрібно. Навіть якщо це буде надцять років і виходу не буде - я буду там. На паркет я, раніше ніж настане перемога, не повернусь,

- відверто поділився Дікусар.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Шоптенко зізналася, чи спілкується з ексчоловіком Дікусаром, який зараз на передовій. За словами Олени, вона дуже пишається ексчоловіком і запевняє, що не була здивована його рішенням взятися за зброю під час повномасштабного російського вторгнення.