"Якщо ти ще раз скажеш, що тебе били, я приїду додому, і ти отримаєш п*зди": Лєра Мандзюк ошелешила історією з сімейного життя (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська  акторка "Жіночого квартала"  та переможниця "Розсміши коміка 13" та 14 Лєра Мандзюк неприємною історією зі свого життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, в інтерв'ю Маші Єфросиніній, Лєра повідомила, що її старший брат часто бив її. Ця історія є надзвичайно сумною, адже Мандзюк не бачить нічого страшного. позаяк вона виросла в селі, і за її словами, це традиційне життя будь-якої сільської родини, в якій у людей немає психологічного розвитку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Акторка зізналася що її батько часто вживав алкоголь та підіймав руку на свою дружину (матір Лєри). Окрім того, старші брати та сестри також отримували порцію кривди.

Талановита стендаперка пригадала, що у деяких своїх виступах використала історію з життя, коли над нею здійснювали фізичне насилля. Після цього її брат  висловив свої погрози:

Якщо ти ще раз скажеш, що тебе били, я приїду додому, і ти отримаєш п*зди. Значить, ми тебе мало били.

- cказав кривдник.

Мандзюк зізнається, що вона готова вибачити найріднішим людям, однак ніхто з них про це ще не просив її. Лєра допускає, що вони навіть не усвідомлюють своєї провини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про 10  несподіваних фактів з життя української гумористки Лєри Мандзюк. Ці факти вас точно здивують.