Кремлівська пособниця Бабкіна збиралася заспівати "Червону руту" з Софією Ротару... але виникла "небезпека"

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Путіністка Надія Бабкіна відзначилася заявою, буцімто нещодавно вона готувалася заспівати разом із Софією Ротару "Червону руту" українською мовою. За її словами, вони досі товаришують і підтримують спілкування. Ба більше, співачки навіть готували спільну роботу, яку так і не змогли показати.

Співачка Надія Бабкіна вирішила, що росіянам досі незрозуміло, чому українські артисти засудили країну-агресора і повністю відмовилися взаємодіяти з нею. За словами путіністки, навіть національна легенда України Софія Ротару ще донедавна збиралася виступити з нею на одній сцені в москві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інформацію про це вже активно поширюють росЗМІ. Однак чи правдива вона - залишиться загадкою, адже сама Ротару прийняла мовчазну позицію, а путіністи раз у раз поширюють безглузді чутки про всіх, хто відкрито їх не підтримав.

Сама ж Бабкіна стверджує, що продовжує спілкуватися з Софією Михайлівною. Однак останнім часом вони стали зідзвонюватися набагато рідше, оскільки українській співачці нібито загрожує небезпека через те, що вона живе в Україні.

Ми з нею зідзвонюємося, говоримо, підтримуємо одне одного. Але на якийсь час зараз перервали, тому що є небезпека... У нас уже був зроблений номер. Але її не пустили. Ми мали з нею співати "Червону руту" українською мовою. Колектив "Русской песни" і вона... Це так було круто, вона була так захоплена,

- видала Бабкіна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як онук Софії Ротару  втік з України. Ще 7 березня 2022 року його спіймали на кордоні з Молдовою, проте за деякий час Анатолій все ж перетнув кордон і почав "нове життя".