"Є деталі, які не можна розголошувати": Олена Зеленська заявила, що не може звернутися за допомогою до психолога

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дружина президента України Володимира Зеленського Олена Зеленська, яка нещодавно  замилувала виходом у блакитному костюмі, розповіла, що страждає від негараздів зі сном. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Перша леді повідомила виданню  Vogue. Зокрема, вона розповіла, що воліє не користуватися послугами психолога, так як вважає, що це для неї розкіш.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зеленська говорить, що їй справитися з розладами сну неабияк допомагають спеціальні техніки самодопомоги. Зокрема, за ними потрібно повільно дихати та медитувати. Олена Володимирівна зауважила, що це їй дуже допомагає.

До інтерв'ю Зеленська наголосила, що із задоволенням звернулася б до фахівця, але розуміє, що їй "не вдасться бути відвертою". Зеленська зауважила, що їй за великим рахунком "нічого приховувати", однак "є деталі, які насамперед побутові, які не можна розголошувати".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олена Зеленська показала ефектний образ із лоферами.  З того часу лофери стали невід'ємною частиною базового гардероба і залишаються актуальними досі.