Після скандального кліпу Жадана і Соловій, настоятеля церкви було звільнено: що відомо

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Настоятеля церкви святого Андрія звільнили незадовго після прем'єри скандального кліпу Сергія Жадана та Христини Соловій "Серце". Раніше робота артистів наробила чимало галасу, і зокрема, неабияк обурила церкву, в якій частково проходили зйомки. А тепер же стало відомо, що отець Михайло Микола Лучков, який пропрацював там 22 роки, несподівано позбувся посади. Усі подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Інформацією про це поділилося видання РБК Україна з посиланням на сайт Бюлетень канцелярії ЛА УГКЦ. Відомо, що з 1 листопада 2023 року у Львові в церкві святого Андрія було відсторонено від роботи настоятеля, отця Михаїла Миколу Лучка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Примітно, що точної причини внутрішніх змін у церкві не повідомили. Однак сталося це після того, як у Мережі розгорівся неабиякий скандал у зв'язку з прем'єрою кліпу Жадана і Соловій "Серце". Тоді церква, в якій знімали відеороботу, обурилася кадру, в якому цілуються дві жінки. А справа дійшла навіть до того, що греко-католицька парафія святого Андрія у Львові публічно звернулася до артистів із проханням видалити кліп, або "неналежні" кадри.

2 листопада 2023 року повідомлено, що о. Михайло Микола Лучков ЧСВВ відсторонений від уряду священника парафії св. Андрія Галицького деканату у Львові від 01.11.2023 у зв'язку зі змінами, що сталися в Провінції Отців Василіан Святішого Спасителя в Україні,

- сказано в публікації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше священнослужитель Юстин Бойко розповів, що зробили з церквою після зйомок кліпу Жадана і Соловій. Виявилося, священнослужителям довелося проводити своєрідний обряд відмолювання.