“Мама” Вєрки Сердючки поділилась весільним фото: хто ці щасливі молодята (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Інна Білоконь, яка раніше на концерті у панталонах перелізла через огорожу до фанатів, поділилась радісною новиною. Так, артистка, більш відома як “мама” Вєрки Сердючки, видала заміж свою дочку. Як виглядають закохані молодята - показуємо у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

“Мама” Вєрки Сердючки, артистка Інна Білоконь, поділилася на своїй сторінці в Instagram весільними світлинами. На них зазнімкована донька артистки Яна та її обранець. Втім, коли саме відбулася ця щаслива подія, новоспечена теща не вказала.

Наречена була вбрана у весільну сукню з глибоким декольте та довгим рукавом. Доповнювали образ лаконічна зачіска пучок, прикрашена обідком і фатою. Її обранець одягнув чорний костюм, білу сорочку та туфлі в тон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: @belokoninnaviktorovna

В коментарях до публікації прихильники залишили чимало теплих та щирих привітань:

  • “Неймовірно: вже весілля! А наче вчора ще - малеча, що бавилася в гримерці. Кохання, поваги один до одного і розуміння. А бабі з дідом - по онуку і онучці! І не раз!”

  • “Яке щастя! Миру, злагоди, кохання! Діткам - щастя!”

  • “Вітання! Нова сім'я, кохання, свято. Важлива подія у житті”

  • “Мої вітання і побажання тільки щастя!”

  • “Щасливого подружнього життя молодятам!”

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також нагадаємо, що цього року Андрію Данилко виповнилося 50 років. Кращі цитати народного артиста України та його артзірки Вєрки Сердючки ми зібрали у цьому матеріалі.

Фото: @belokoninnaviktorovna