Колишня Пономарьова Олена Мозгова показала могилу свого легендарного тата, композитора з незрівнянним талантом

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відома українська продюсерка Олена Мозгова є донькою легендарного композитора. Микола Мозговий зачаровував шанувальників ліричними піснями про кохання. Його твори й досі переспівують видатні та молоді виконавці. Чоловік пішов з життя у 2010 році.

Нещодавно Олена поділилася в соціальній мережі Facebook відео з відвідинами могили батька. Мозговий спочиває на Байковому кладовищі. Жінка зазначила, що її батько обожнював осінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Могилу чоловіка прикрашає ялівець, вічнозелене дерево, що радує око. Перевірити його стан й приїхала продюсерка. Жінка зізналася, що боялася, чи приживиться дерево та чи не вкрадуть його. Виявилося, що все добре, а рослина на місці.

Перевірили, чи не викопали ялівець у тата. Все норм, прижився, не викопали, сидить як треба той ялівець. Осінь, до речі, його найулюбленіша пора року…

– повідомила Олена.

Неможливо відобразити вміст

Нагадаємо, Микола Мозговий - легендарний співак та композитор. У 1986 році його відзначили званням заслуженого артиста. Перед смертю Микола займав посаду генерального директора палацу "Україна" та наголошував на необхідності його реконструкції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, нещодавно спалахнув скандал між Оленою Мозговою та виконавцем SHUMEI. Річ у тім, що співак виконав композицію  "Минає день, минає ніч" без дозволу продюсерки. Тому, жінка звинуватила його в порушенні авторських прав. SHUMEI визнав помилку й вибачився. Він перерахував 50 тисяч гривень на рахунок благодійного фонду Мозгової, а вона дозволила артисту виконувати пісню з репертуару батька за символічну суму у 100 гривень. На задоначені кошти Олега продюсерка придбала тепловізор для військових.