Ангеліна Усанова зізналася, які має стосунки з росіянкою Маргаритою Голубєвою, з якою її посадили поряд на Міс Всесвіт 2023

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Тріумфаторка конкурсу "Міс Всесвіт Україна"- 2023 Ангеліна Усанова, яку нещодавно посадили неподалік від російської представниці на конкурсі Міс Всесвіт 2023 розповіла, як ставиться до цієї ситуації. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, українська красуня зізналася, що жодним чином не контактувала з російською моделлю Маргаритою Голубєвою.  Про це Ангеліна розповіла у себе в instagram stories.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, Усанова заявила, що вони проживають на різних поверхах і мають кардинальну відмінні графіки на кожен день. Ангеліна повідомила:

Представниця від росії не виявляє ніякого інтересу зі мною спілкуватися. До того ж, ми перебуваємо на різних поверхах, у різних групах, у нас зовсім різні плани на день, тому ми взагалі не бачимося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо раніше ми писали про те як Ангеліна Усанова зізналася, що колись хотіла покінчити з життям. Модель розповіла, що врятувало її. Усанова відверто зізналася, що такі думки відвідали її через невдалі стосунки. Однак, Ангеліна все-таки змогла зупинитися і знайшла вагомі причини жити далі та насолоджуватися кожним днем.