Усе для брата, який боронить країну "на нулі": фанатка гурту "Бумбокс" вразила мережу чуттєвим вчинком (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Український музикант та соліст легендарного гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк дав разом зі своїм колективом концерт. Цікаво, що поки співак запалював з мікрофоном, його  на телефон знімала віддана шанувальниця. Подробиці - в нащому матеріалі.

Як бачимо з ролику, виступ артиста дивилося дві дівчини. Одна з фанаток Хливнюка помітила, що  інша не просто споглядала і знімала перформанс кумира, а й транслювала цей виступ для військового онлайн. Про це повідомило видання УНІАН. Зворушливе відео вже встигло в буквальному сенсі підкорити мережу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Героїня чуттєвого ролику теж не змогла змовчати і прокоментувала свій вчинок. Зокрема, вона зізналася, що знімала концерт для свого брата, який нині перебуває на передовій.

Фанатка Андрія Хливнюка відзначила, що вона хотіла відвідати шоу улюбленого колективу разом з найріднішою людиною. Однак, через війну, це поки що, на жаль, неможливо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як лідер гурту "Бумбокс" розповів, чи готовий після повернення з фронту виконувати російськомовні хіти.  Український артист зазначив, що багато людей в росії танцювали під пісні його гурту на випускному в школі.