На жаль, вже далеко не міцний горішок: донька Брюса Вілліса запостила моторошне відео до сліз із хворим татом

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Легендарному 68-річному голлівудському актору Брюс Віллісу, який вже не впізнає свою колишню дружину, вочевидь стало гірше. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що рідні "міцного горішка"  останнім часом все більше і більше розповсюджують світлини та ролики з ним. Швидше за все, це пояснюється тим, що вони хочуть залишити у своїй пам'яті  більше моментів, пов'язаних з татом, чоловіком, чи екс-коханим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, цього разу мережу зворушив короткий відеоролик, який розповсюдила середня дочка Брюса та Демі Мур Скаут. У себе в інста-сторіс вона опублікувала відео на буквально дві секунди, на якому видно, як її зірковий тато бере її за руку.

Не можна не помітити, що руки Вілліса дуже трусяться, а його погляд виглядає максимально нездоровим та приреченим. Окрім того, Скаут додала фото, на якій вона кладе голову на батькову руку. Фоловери від щирого серця співчувають колись секс- символу світового шоу-бізнесу, улюбленому артисту та кумиру дитинства.

Неможливо відобразити вміст
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як друг Брюса Вілліса шокував заявою про невиліковну хворобу зірки. За його словами, деменція актора розвивається швидко, що не перестає дивувати його близьких.