Чекає на дитину: Настя Талпа ошелешила новиною про вагітність (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська блогерка українська блогерка Настя Талпа, яка нещодавно стала дружиною Богдана Скальницького, потішила своїх фанатів несподіваною та радісною новиною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як стало відомо, Талпа знову вагітна. Відео, на якому вона повідомляє чоловікові щасливу новину, в буквальному сенсі вже встигло розірвати мережу. На ролику видно, який саме сюрприз Богдану влаштувала Настя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як бачимо, дівчина вручила коханому конверта, в якому на нього чекав сюрприз. Цим презентом виявився позитивний тест на вагітність. З ролика видно, як медійниця телефонує рідним та ощасливлює і їх.

Медійниця відверто розповіла, що не сподівалася на те, що буде вагітною, навіть попри затримку. Вона робила тести, однак вони були постійно негативними, але один з них виявився позитивним. Зазначимо, що Настя зауважила, що хотіла би народити хлопчика. Дівчинка у неї вже є (Мілана), а от з її батьком знаменитість не спілкується. Більше того, коли вони жили разом, то часто сварилися.

Неможливо відобразити вміст
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зірка "Пари на мільйон" Настя Талпа вийшла заміж під виступи Wellboy та Ані Трінчер. Поступово у своєму блозі вона розсекречувала, що знаходиться у стосунках, а з часом — показала свого обранця в особистому мікроблозі.