"Це найменше, що ми можемо зробити": заплакана Ірина Сопонару попросила фанатів про важливу річ (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська акторка, гумористка та тренерка спецсезону "Ліга Сміху. Волонтерський десант 2" Ірина Сопонару попросила українців активніше донатити українським захисникам. Артистка зауважила, що із настанням зими, нашим військовим стає важче захищати Україну.

Зокрема, Ірина звернулася до українців у себе в Instagram Stories. Вона зазначила, що зараз настали морози і умови в яких вони проживають бійці є, м'яко кажучи, не найкращими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своєму ролику Сопонару говорить, що поки більшість українців знаходяться в теплі, військові ж в екстремальних умовах знищують ворога. Звернення акторки до громадян вийшло максимально емоційним.

У мене сьогодні були нічні зйомки. І я досить недовго була на вулиці й дуже-дуже сильно змерзла. І думаю про наших захисників, яким дуже холодно. Такий дощ на вулиці. Є така ініціатива "Зігрій наших захисників". Я дуже вас прошу всіх задонатити. Я зараз вдома лежу в теплому ліжку, а вони мерзнуть. І це найменше, що ми можемо зробити: задонатити,

– звернулася знаменитість.


ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Ірина Сопонару показалася на яхті зі своїм красунчиком-нареченим. Артистка розповіла, як познайомилася з коханим.