Нова пара у вітчизняному шоу-бізнесі? Мішина заінтригувала близькими стосунками з Дьоміним (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Українська акторка театру та кіно, зірка серіалу "Кріпосна"Ксенія Мішина, яка розсекретила,  чому не хоче воз'єднання з колишнім, вкотре показалася у компанії блогера та журналіста Слави Дьоміна, чим підігріла чутки про їхній роман. Подробиці - в нашому матеріалі.

Стало відомо, що Ксенія, разом зі Славою та дітьми провели час за містом у пошуках печери. Зокрема, на своїй сторінці в Instagram-Stories 34-річна селебритіс  розповсюдила світлину, в якій продемонструвала їхній "незакритий зі Славою гештальт перед дітьми".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, раніше вони вже їздили до Витачевської каплиці, однак ту печеру знайти, на жаль, тоді не вдалося. Цього разу у пари все ж вийшло закрити гештальт. Зазначимо, що прогулянка відбувалася у темну пору доби. Мішина зізналася, що була трохи налякана.

Кадри, які після поїздки розповсюдили зірки, виглядали максимально щасливими. Зауважимо, що діти Дьоміна та Мішиної теж встигли подружитися. Загалом пара виглядає, як щаслива родина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Ксенія Мішина розсекретила свою вагу. Знаменитість розповіла, як тримає своє тіло в тонусі.