Невже це кінець? Родичі Брюса Вілліса підтвердили, що актору стало гірше

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Минулого року у березні родина зіркового американського актора Брюса Вілліса повідомила про його моторошну хворобу(афазію). Тепер рідні 68-річної зірки намагаються кожну вільну хвилинку проводити зі своїм батьком, коханим та колишнім чоловіком.

Про це  повідомило авторитетне видання   New York Post. Джерело розповідає, що ніхто з оточення зірки не може точно сказати, скільки ще проживе Вілліс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

New York Post повідомили, що біля Брюса нині зібралися всі члени родини. Як бачимо, що єдиними навколо спільного горя стали не лише діти, а й колишня та нинішня дружини.

У Брюса бувають хороші та погані дні, але за останні два місяці поганих днів набагато більше, ніж хороших. Цей досвід ще більше зблизив всю родину. Ніхто не знає, скільки часу залишилося у Брюса, тому вони вбирають у себе кожну мить, проведену з ним,

 — каже інсайдер.

Інше видання говорить, що члени родини мешкають разом, так як постійно перебувають вдома біля Брюса. Джерело повідомляє:

Коли Брюсу поставили діагноз, усі зібралися разом, щоб зберегти його пам’ять про сім’ю недоторканою та постійно нагадувати про те, що вони люблять його. Все крутиться навколо нього.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як донька Брюса Вілліса запостила моторошне відео до сліз із хворим татом. На жаль, актору стало набагато гірше.