"Це буде брехня": Алхім розповіла, через що Корогодський та Анатоліч не приймуть участь в її корпоративі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Епатажна медійниця Анна Алхім знову потрапила в скандал. Блогерка повідомила, що відомий ведучий і тележурналіст Анатолій Анатоліч та бізнесмен Гарік Корогодський не будуть приймати участь у заході, організатором якого є Алхім.

Про це Анна розповіла у себе в Instagram-Stories. Блогерка зауважила, що Корогодський не правильно зрозумів її, коли подумав, що це буде некомерційний корпоратив.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Алхім заявила, що вона поважає думку Гаріка. Окрім того, блогерка сказала, що за попередніми домовленостями вона пообіцяла Анатолію Анатолічу, що публічно засудить російський серіал "Слово пацана" та творчість співачки Анни Асті.  Блогерка пояснила:

Спочатку погодилися, бо Гарік неправильно зрозумів мене. Він думав, що це буде корпоратив некомерційний, він не думав, що там будуть продаватися квитки. Шампанське, ікра – він вваажає, що зараз це не на часі. Анатоліч погодився, тому що я йому пообіцяла, що я скажу, що Асті слухати не можна, і що "Слово пацана" теж дивитися не можна. І вестиме він українською, і Гарік говоритиме українською. І я намагатимуся.

Розумієте, якщо я вийду на сцену і почну говорити українською, - це буде лицемірство. Якщо я скажу, що "Слово пацана" не дивіться, це погано. Асті не слухайте, - це погано, це буде брехня, тому що я її слухала і буду слухати,

- прокоментувала свою відмову медійниця.

Неможливо відобразити вміст

У підсумку, Алхім заявила, що хотіла запросити на свій захід і скандальну артистку Світлану Лободу. Однак, все-таки в останній момент передумала, так як, швидше за все, вона не приїде в Україну та й взагалі бере доволі дорого за свої виступи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Анна Алхім знову наривається на скандал, висміюючи українських артистів. Анна каже, що їй не подобаються пісні про козаків.