Потрапили у казку: доньки Полякової відвідали фантастичне шоу "Королі Магії рятують Новий рік" (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Днями, в українській столиці відбулася прем'єра казкового магічного шоу "Королі Магії рятують Новий рік". Його розробили ілюзіоністи брати Томашевські.

Варто зауважити, що квитки на масштабний захід були розпродані у перші ж дні. Відтак, організатори оголосили додаткові дати на шоу, а саме на 29 та 30 грудня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, сюжет концертної програми полягає в тому, що Святий Миколай, дізнаючись, що через підступного лиходія діти вже перестали вірити у магічні сили, вирішує все змінити, аби повернути на Землю надію на диво. В цьому йому допомагають помічники - "Королі Магії". А далі починається тяжкий шлях добра проти зла. Вся історія супроводжується видовищними цирковими номерами. Тут присутня і повітряна гімнастика, і неймовірна ілюзія, чудова хореографія, влучний гумор, а також смачний вокал.

Зазначимо,що роль святого Миколая виконав чи не найбільш професійний тенор України. Мова йде про володара премії Billboard у жанрі класичний Crossover Юрія Годо.

Масштабний захід відвідало багато зірок. Це були такі артисти, як Таяна, Анна Завальська, Анна Трінчер. Також зауважимо, що на магічному шоу побували доньки української знаменитості Олі Полякової. Якщо побачити старшу Машу там було доволі очікувано, адже вона вже доволі публічна персона, то поява молодшої Аліси стала несподіванкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Маша Полякова вразила історією про свого колишнього хлопця з Лондона. Дівчина заявила, що це для неї вже пройдений етап.