Переможницю обирали серед 87 претенденток: у В'єтнамі завершився конкурс краси "Міс Земля 2023" (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Днями, у Хошиміні (В'єтнам) обрали переможницю конкурсу краси "Міс Земля 2023". Зауважимо, що в конкурсі прийняло участь 87 красунь з різних країн. Україну представила ж 21-річна Анастасія Феєр із Закарпаття. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що доволі оригінальна назва конкурсу полягає у глибокому символізмі. Вірніше сказати, члени журі прирівнювали моделей до стихій світу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що окрім "Міс Землі" також було обрано тріумфаторок інших стихій. Однак, головну звитягу отримала 18-річна красуня із Албанії Дріта Зірі.

Щодо інших нагород, то титул "Міс Земля-Повітря 2023" дістався учасниці з Філліпін Іллані Марі Адуані. "Міс Земля -Вода" стала 26-річна модель з В'єтнаму До Тхі Лан Ань, ну а звання  "Міс Земля-Вогонь"  було віддано Корі Бліо з Таїланду.

Варто відмітити, що попри молодий вік, переможниця конкурсу краси є далеко не новачком у таких змаганнях. У минулому році, їй вдалося стати міс Албанією. Що ж до нашої представниці України, то вона, на жаль, не змогла увійти навіть до двадцятки найкращих.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як 21-річна українка підкорила глядачів конкурсу "Міс Земля". Модель похвалилася своєю фігурою прямо зі сцени, вийшовши на дефіле в купальниках.