Українку вирізали з ефіру, а росіянку "проштовхнули" в ТОП: організаторів "Міс Земля" запідозрили в хабарництві

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після фіналу "Міс Земля", де перемогла молода модель з Албанії, стали відомі шокуючі деталі. Виявилося, що організатори осоромилися неодноразово, а представницю країни-агресора взагалі "проштовхнули" в ТОП-8. Якими ще скандальними деталями запам'ятався міжнародний конкурс краси - розповідаємо нижче!

Як повідомляє видання oboz.ua, у фінал шоу українка із Закарпаття Анастасія Фаєр не отримала належної уваги від глядачів. А все тому, що коли на знайомство з глядачами та журі вийшла група з 5 учасниць, у якій була Анастасія, трансляція несподівано перервалася. Цікаво, що організатори навіть не спробували виправити проблему, і просто продовжили трансляцію, коли на сцені були вже інші учасниці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Важливим залишається і те, що до участі в конкурсі краси було допущено росіянку. У той час як "Міс Земля" намагається говорити про важливість захисту природи та екології, на сцені з'явилася модель, яка прославляла на міжнародній арені країну-агресора росію. Але, судячи з усього, самі організатори не побачили в цьому великої проблеми, тому змусили українку Анастасію Фаєр танцювати з росіянкою.

До слова, цікавими виявилися і результати конкурсу. Адже тоді як українка не змогла увійти навіть до двадцятки найкращих, росіянку "проштовхнули" до ТОП-20, а потім і до ТОП-8. Але, далі пробитися їй все ж не вдалося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як 21-річна українка  підкорила глядачів конкурсу "Міс Земля".  Модель похвалилася своєю фігурою прямо зі сцени, вийшовши на дефіле в купальниках.