"Ганьба": українці рознесли блогерку Алхім за виконання пісні Asti на новорічному корпоративі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Скандальна українська блогерка Анна Алхім, яка роповіла, через що Корогодський та Анатоліч не прийняли участь у новорічному заході, який вона організовувала потрапила у скандал. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, Алхім на своєму корпоративі вирішила знову подражнити підписників та вчергове заявила про свою любов до співачки українського походження Анни Асті, яка зрадила Україну та прийняла громадянство рф. Медійниця вирішила проявити свої вокальні дані та виконала пісню "Цариця".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважмо, що епатажна Алхім вирішила співати все-таки державно. Відтак, вище вказану композицію вона переклала на українську. Варто зазначити, що медійниця для свого заходу обрала доволі яскравий образ. Жінка вдягла червону вечірню сукню.

@anna_alkhim Царица #alkhim #алхим ♬ оригинальный звук - Anna Alkhim

Зазначимо, що Алхім цілком і повністю підтримує Асті. Вона досі не хоче приймати той факт, що так чи інакше, завдяки своїм прослуховуванням, фінансує артистку яка підтримує путінський тероризм.

Фоловери Асті не оминули її перформансу. Зокрема, вони написали:

  • "Не люблю слово "кринж", але сюди воно підходить".

  • "Ось навіщо так низько опускатися?".

  • "Ганьба".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анна Алхім вчергове  нарвалася на скандал, висміюючи українських артистів. Блогерці набридло постійно чути пісні про війну.