Відомо ім'я переможниці "Місіс світу 2023". Дізнайтеся, яке місце на конкурсі краси посіла Україна

Новини шоубізнесу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

У Лас-Вегасі завершився міжнародний конкурс краси "Місіс світу", на якому Україну  представляла відома бізнесвумен, мати багатьох дітей та дружина нацгвардійця. Яке місце посіла українська представниця та хто переміг? Дізнайтеся в нашому матеріалі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не будемо тягнути інтригу, а одразу скажемо про те, що, на жаль, українка Олена Єлізарова не стала переможницею шоу. До трійки найкращих увійшли представниці Колумбії, Канади та Німеччини. А корону та титул "Місіс світу 2023" завоювала Джулія Каролін з Німеччини.

Що відомо про переможницю "Місіс світу 2023"? Вона працює психологом і спеціалізується на зоотерапії. У своїх соцмережах нова "Місіс світу" подякувала родині, друзям і прихильникам за підтримку під час цієї подорожі.

Ми поділяємо не тільки сцену, а й велику мету в душі. Я безмежно вдячна своїй родині, друзям і прихильникам під час цієї подорожі до "Місіс світу". Без усіх вас я б не змогла здійснити свою мрію,

— поділилася переможниця.

За титул боролися 38 учасниць з різних країн світу. Попри гідне представлення України Олена Єлізарова не потрапила до фіналу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також вам буде цікаво дізнатися, що на "Міс Америка-2024"перемогла військова красуня. Це сталося вперше в історії конкурсу.