Зірки щемливо відреагували на ранковий обстріл Києва, Харкова та Павлограду

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Від самого ранку 23 січня країна-агресорка знову завдала масштабної ракетної атаки по мирних містах України. Цей день став черговим, коли росія цинічно масовано обстріляла нашу країну, а величезна частина українців почала свій ранок ховаючись в укриттях.

Відомо, що усього окупанти випустили 41 ракету, 21 снарядів з яких вдалося збити силам ППО. Найбільше за все постраждали такі міста, як Київ, Харків та Павлоград на Дніпропетровщині, в яких сталися як "прильоти" по будинках, так і падіння уламків. На цю мить кількість загиблих внаслідок російських ударів по Харкову зросла до пʼяти, 57 людей отримало поранення. У Павлограді загинув один чоловік, а в Києві поранення дістало понад 20 осіб.

Безперечно, лідери думок та знаменитості не змогли проігнорувати жахливі події сьогоднішнього ранку. Дехто з них ховалися у цей час разом з іншими українцями у метро, дехто залишився вдома та чув вибухи, що лунали десь недалеко, а дехто – був завчасно готовий та ще серед ночі разом з родиною спустився у підземний паркінг. Як почався тривожний ранок зірок та що вони виказали стосовно чергового обстрілу – ХОЧУ.ua зібрав реакції знаменитостей у їх соцмережах.

Христина Решетнік

Ектор Хіменес-Браво

Даша Квіткова

Тарас Цимбалюк

Саша Бо

Христина Шишпор

Наталя Могилевська

Оля Полякова

Леся Нікітюк

Богдан Беспалов

Христина Горняк

Павло Зібров

Алан Бадоєв

Христина Соловій

Нікіта Добринін

Джамала

Тіна Кароль

Kalush Orchestra

Злата Огнєвіч 

Анастасія Кожевнікова

Настя Каменських

Вова Остапчук

Даша Євтух 

Мурат Налчаджіоглу

Головне фото: Getty Images