Фірмовий вокал: донька Євгена Кошового вразила кавер-версією на трек Вітні Х'юстон (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Донька відомого українського гумориста, актора студії "Квартал 95" Євгена Кошового Варвара, яка хоче навчатися у Польщі на вокалістку або ж акторку, вчергове вразила фоловерів своїм співом. Подробиці - в нашому матеріалі.

У своєму фотоблозі Варвара потішила юзерів сміливим вчинком. Вона вирішила приспівати легендарну Вітні Г'юстон. Як бачимо з короткого ролика у чорно-білих тонах,  Варя співає уривок з композиції "I have nothing".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що Варвара вже дуже давно захоплюється вокалом. Вона постійно вдосконалює свої вміння та регулярно презентує їх на широкий загал. До прикладу, дівчина вже два рази брала участь у проєкті "Голос. Діти".

На великій сцені майбутня артистка з'явилася коли їй було 8 років. Ще одним досягненням Кошової є фінал нацвідбору на Дитяче Євробачення 2019, проте тоді їй не вдалося вибороти право представляти Україну на основному конкурсі. Однак, як бачимо, донька Євгена Кошового продовжує вдосконалювати свій вокал і вочевидь, завдяки подібним регулярним урокам, на неї точно чекає успіх.


ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Євген Кошевий розповів, як Володимир Зеленський змінився за час повномасштабної війни. Євген зауважив, що на обличчі Володимира Олександровича більше немає усмішки.