Може хоч наступного разу пощастить? Анатолій Анатоліч ніяк не може завершити власну епопею з ТЦК

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Якщо раптом ви збилися з рахунків, то маємо для вас новину: Анатолій Анатоліч вже вчетверте навідався до ТЦК. Але, навіть зараз, після того, як йому довелося платити, шоумен досі не зміг стати на військовий облік. Більше деталей дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Спроби Анатолія Анатоліча стати на військовий облік ніяк не обвінчаються успіхом. Адже вкотре шоумен намагається розвʼязати питання з військкоматом, але, навіть вчетверте йому це так і не вдалося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, на своїй сторінці в Instagram Анатоліч повідомив, що знову пішов до центру комплектування в Оболонському районі. Однак там його спіткала величезна черга, в якій він був лише 116-м. Власне тому знаменитість знову не встиг оформити всі необхідні документи.

Такий шалений наплив людей, як виявилося, був повʼязаний із тим, що більшість з чоловіків прийшли у ТЦК з повісткою. Але сам Анатолій Анатоліч наразі має право на відстрочку, оскільки є багатодітним батьком. І все ж таки, шоумен хоче стати на облік.

День всіх закоханих. В моєму випадку це  День всіх закоханих в ТЦК, бо сьогодні приймальний день на Оболоні. Я знову туди йду, щоб закінчити цю епопею з документами. Подивимося, давайте ваші ставки, що буде сьогодні?
Я вже бачу десятки чоловіків, які стоять на вулиці... Мені сказали, що понеділок та вівторок - це дні для тих, кому прийшла повістка, відповідно приходьте в середу. От я і йду в середу, а тут просто жесть. Це всі на вулиці, ті, кого ще не пускають всередину,

– розповів шоумен.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich/
Фото: instagram.com/anatoliyanatolich/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Анатолій Анатоліч розповідав, за що його гризе почуття провини. Шоумен зізнався, що це безпосередньо повʼязано з війною.