"Терор продовжується": українські зірки відреагували на російську атаку дронами по Одесі (ФОТО)

Новини шоубізнесу
734

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Reuters

Селебритіс вкотре висловили єдність щодо засудження російського тероризму

У ніч на 2 березня російська армія вкотре проявила тероризм по відношенню до українських земель та вдарила шахедами по Одесі. Росіяни вщент зруйнували 18 квартир у житловому будинку. Відомо про чотирьох загиблих, один з яких трирічний хлопчик. Акторка Катерина Тишкевич розповідала, що квартира її знайомої була повністю знищена.

Відтак, інші українські зірки відреагували на черговий прояв терору від країни-терористки. Знаменитості вкотре показали єдність у засудженні дій лютого ворога.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тіна Кароль

У себе в Instagram Stories українська поп-діва розповсюдила чорне фото, на тлі якого написала назву міста. До знімка артистка додала емодзі у формі розбитого серця, тим самим передавши свій глибокий сум та співчуття.

Скриншот сторіс

Віталій Козловський

Музикант та військовослужбовець не міг пройти повз трагічні події, що сталися в Одесі. Артист вкотре нагадав, що тероризм з боку росії, на жаль, продовжується.

Скриншот сторіс

Джамала

Знаменитість у себе в Instagram-Stories розповсюдила страшні світлини, на яких видно, як рятувальники рятують життя цивільним. Співачка додала вичерпну інформацію про черговий російський удар англійською мовою.

Скриншот сторіс

Діма Монатік

Співак у своїх соцмережах показав ролик з наляканими одеситами, які перебували біля зруйнованого вщент будинку. Артист висловив свої щирі співчуття постраждалим.

Скриншот сторіс

Alyona Alyona

Реп-виконавиця розповіла своїм фанам, що сталося сьогодні в Одесі. Окрім того, вона звернулася і до закордонної аудиторії.

Скриншот сторіс
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що режисер стрічки “20 днів у Маріуполі” не засуджує поділлю з Маріуполя, яка потрапила під удар окупаційної армії. Предмет можливо засудження полягав в тому, що вона підтримала російського президента.